yandex metrica
0700 167 87

Халкидики - Почивки и екскурзии на супер цени 2018

4 оферти за тези критерии.

Подреди по:

Ранни записвания Касандра Халкидики Лято 2018 Собствен транспорт Ранни записвания
Ранни записвания Касандра Халкидики Лято 2018 Собствен транспорт1 нощувкиЦената е за 1 нощувки с Без транспорт (зависи от хотела и датата) от€19.00
Дати на тръгване
25.05.2018
и още 89 други
Тръгване от
София
Собствен транспорт
Виж повече
Ранни записвания Касандра Халкидики Лято 2018 Автобусна програма със 7 нощувки Ранни записвания
Ранни записвания Касандра Халкидики Лято 2018 Автобусна програма със 7 нощувки7 нощувкиЦената е за 7 нощувки с Автобус (зависи от хотела и датата) от307.00лв.
Дати на тръгване
26.05.2018
и още 17 други
Тръгване от
Пазарджик, Пловдив, София
Автобус
Виж повече
Ранни записвания Ситония Халкидики Лято 2018 Собствен транспорт! Ранни записвания
Ранни записвания Ситония Халкидики Лято 2018 Собствен транспорт!1 нощувкиЦената е за 1 нощувки с Без транспорт (зависи от хотела и датата) от€15.00
Дати на тръгване
25.05.2018
и още 74 други
Тръгване от
София
Собствен транспорт
Виж повече
Ранни записвания Атон, Халкидики Лято 2018 със собствен транспорт! Ранни записвания
Ранни записвания Атон, Халкидики Лято 2018 със собствен транспорт!1 нощувкиЦената е за 1 нощувки с Без транспорт (зависи от хотела и датата) от€19.00
Дати на тръгване
25.05.2018
и още 32 други
Тръгване от
София
Собствен транспорт
Виж повече

Едва ли сред вас има такива, които да не са чували за приказни гръцки остров Халкидики. За никого не е тайна, че това е едно от най-предпочитаните места за прекарване на летните ваканции и придобиване на мечтания шоколадов загар. Без значение дали сте семейства с деца или сте част от шумна и весела компания, то тук ще откриете цяла палитра от забавления и емоции, които да отговарят на личността ви.

Ако не сте един от многото, които са посещавали това място неведнъж, то нашата туристическа агенция ви е подготвила десетки предложения за почивки и екскурзии , от които да се възползвате. Пътувайте, защото нищо не може да се сравни с онзи прилив енергия, който постъпва у нас, когато опознаем нов народ и се докоснем до непознати места.

Какво не знаем за Халкидики?

Някой от вас навярно са лишени от знания и каквато и да било информация, свързана с гръцкия остров. За да им бъдем максимално полезни при избора на място за почивка, то ние ще посочим някой важни и любопитни факти за Халкидики. Островът е част от Северна Гърция и най-точно казано разположен е в областта Егейска Македония.

Мястото се разделя на цели три ръкава, сред които са Касандра, Ситония и Атон. Ще бъдете очаровани от самата плажна пясъчна ивица, която е с дължина цели 500 км. Звучи страхотно, нали? Това ви предоставя възможността да изберете сами къде точно да се разположите, заобиколени от златист пясък и кристално чисти води.

Почивки на остров Халкидики

Около 300 дни от годината са благоприятни за плажове, разходки и среднощни забавления. Храната е другото нещо, заради което наистина си заслужава да посетите някой от ръкавите на гръцкия остров. Единствено там можете да опитате невероятно вкусни и омагьосващо приготвени морски храни и риби, чиито вкус да запечатате завинаги.

Сред любимите места за отдих и почивка се нарежда на първо място Касандра. Тя се намира и най-близо до Солун. Винаги е била най-заселена, в сравнение с останалите два ръкава. Що се отнася до Ситония, това място е далеч по-тихо и сгушено, така че със сигурност ще ви допадне, ако търсите уединение и искате да се слеете със заобикалящата ви природа.

Почти безлюдните плажове са уникална възможност за семействата с малки деца. Няма да е нужно непрестанно да следите с поглед малчуганите, докато влизат и излизат от водата, а самите вие ще успеете а се насладите максимално на почивните дни, лишени от всякакви задължения и професионални ангажименти.

Екскурзии до остров Халкидики

Стагира е едно от местата, които ние ви препоръчваме да посетите, независимо от това за колко време сте планували вашата екскурзия. Смята се, че това е родното място на Аристотел и със сигурност има с какво да ви впечатли. Разполагате с възможността да посетите специалния парк, който е посветен на един от най-големите гении на Античността.

Афитос е селце, което се намира на 83 км от Солун. То е построено върху скалите и е покрито с тесни калдъръмени улички. Уютните таверни и приветливи ресторантчета ще ви посрещнат с отворени врати.

Тези и още много други забележителни места можете да посетите на остров Халкидики. Това място е отрупана с красиви гледки, просторни плажове и хотели, предлагащи ви несравним лукс. Отдайте се на заслужена почивка и си подарете пътуване до гръцката ни съседка.


Гласувайте за този град/курорт:

4.5 109